Modes Bieza Zole Mežģīnes Up Sieviešu Kurpes Dizaina Dāmas Chunky Platformas Apavi Trenažieri Sporta Ikdienas Apavi Tenis Feminino 2021

Klientu Atsauksmes
Noliktavā
€116.39 €69.84

    • SKU: m208469
    • Kategorijas: Sieviešu Kurpes
    • Tagi: balenciaga brūna ādas soma, atti čības, balenciaga kokvilnas maisiņā, balenciaga vintage ādas soma, nas čības, keroppi čības, balenciaga grafīta soma, stas čības, balenciaga dizaineru apģērbu, heres čības.

Laipni lūdzam SONDR Modes Apavu Veikals.Mēs esam profesionāla apavu izgatavotājs,mums ir mūsu pašu rūpnīcā.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai pielāgotu to, ko jūs vēlaties.Un, ja jums ir mīļākie stili,jūs varat nosūtīt mums attēlu,Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atbilstu jūsu prasībām.Mēs pieņemam vairumtirdzniecības un dropshipping,liels disocunt par lielu pasūtījumu.

Izmēri

Pirms izdarīt pasūtījumu,lūdzu, apstipriniet izmēra diagrammu,ja jums nevaru apstiprināt,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Funkciju&Specifikācija

Produkta Nosaukums-Modes Bieza Zole Mežģīnes Up Sieviešu Kurpes Dizaina Dāmas Chunky Platformas Apavi Trenažieri Sporta Ikdienas Apavi Tenis Feminino 2021

Materiāls---īsta āda

Krāsa---balta

Izmērs ---ES 35-44

Sezona ---pavasara,rudens,ziemas

Papēža Augstums ----super augstu papēdi

Funkcija---,platforma

Stils---Modes,sexy,nobriedušu

Modelis Un Produkta Parādīt

Maksājuma

1.Parasti,mēs pieņemam šādus maksājumu metodes:vīzu,T/T,kredītkartes,western union u.c.Un mūsu aizsardzību tikai dod maksājuma veidi pieņēmusi Mrcosmetics.lv Platformu.

2.Ja jums ir jautājumi par maksājumu,lūdzu sazinieties ar mums.

Piegāde

1.Lūdzu, pārbaudiet adresi, pirms pabeigt maksājumu.Ja jūs vēlaties, lai veiktu jebkādas izmaiņas,sazinieties ar mums ASAP,vai mēs kuģis saskaņā ar pasūtījuma adresi informāciju.

2.Mēs nosūtīsim objektu par 3-7 darba dienu laikā(neietver nedēļas nogales,brīvdienu)pēc tam, kad maksājums apstiprināts ar platformu.

3.Standarta Piegāde veidus parasti ņem aptuveni 25-35 dienas,ja jums ir nepieciešams objekts, steidzami,lūdzu, sazinieties ar express shipping veidā,mēs aprēķināt express kuģniecības izmaksas, jūs.

4.Kad jūs saņēmāt pasūtīto preci,lūdzu, pārbaudiet to uzmanīgi.Lūdzu, sazinieties ar mums tieši, ja jums ir kādas problēmas.

5.ja jums nav ieguvuši objektu kuģniecības laiks,lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās.Wewill, pārbaudiet to ar pastu un muitu.

Piegāde

1.DHL parasti ilgst aptuveni 5-15 dienu laikā.

2.EMS parasti aizņem apmēram 15-25 dienās.

3.Mrcosmetics.lv standarta kuģniecības uaually apmēram 25-35 dienām.

4.ePacket parasti aizņem apmēram 25-40 dienas.

5.Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu, parasti tkae par 27-60 dienas.

kompensāciju&atgriešanās

1.Ja ir kādas problēmas ar pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas pirmkārt,mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.

2.gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci,jūs varat nosūtīt to atpakaļ.Objektam ir jāatgriež sākotnējā stāvoklī,citādi mēs atteikties atmaksāt.

3nosacījums pircējs ir reponsible par visas maksas, notika atgriešanās procesu.

Atsauksmes

1.Pozitīvas Atsauksmes(5 zvaigžņu) ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu,Ceru, ka jūs varat atstāt visus 5 zvaigžņu atsauksmes.Paldies!

2.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un, lūdzu, ticiet mums.

Fit Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
Sezona Pavasara/Rudens
Virsas Materiāls GENUINE ĀDA
tenis mujer de Platformas
Modelis Tips Jauktas Krāsas
Slēgšanas Tips Mežģīnes-up
Krāsa Jauktas Krāsas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iezīme Platformas, Bieza zole, Mežģīnes Uz Augšu
Zīmola Nosaukums SONDR
zapatillas mujer Zīmola Dizains
Apavi Tips Citi
Oderes Materiāls PU
Piegāde veids Bezmaksas piegāde
Modeļa Numurs WX0121
Zolīte Materiāls TPR
Augšējā Īstas Ādas Tips Govs Āda
Pirksta Formu Apaļu Purngalu
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Modes Elements Mežģīnes
Izmērs women35-40, men 40-44
Papēža Augstums Med (3cm-5cm)

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums

Paldies! Jūsu pārskats ir nosūtīts.

Saistītie produkti

Lifts Kurpes Sieviešu Studentiem korejas Gadījuma Mežģīnes-up Mazi, Balti Apavi Visām maču Gadījuma kārtā Toe Čības Mīkstas Ādas Kurpes
€19.43 €15.16

Laipni lūgti mūsu veikalā.Lūdzu, atstājiet ziņu, ja jums nepieciešama jebkāda palīdzība.Tirdzniecības prompt: šis veikals produkts ir kravu apdrošināšana, varat 15 dienu laikā bez iemesla atgriezties un aizstāt, nav apmierināti var atgriezties, nav nepieciešams maksāt kravas!Lūdzu, nav jāuztraucas par pirkumu, nav tieši slikts apskats!paldies Mīļā, vienalga,

Apavi Sievietēm Ir 2021. Sieviešu Vulcanize Kurpes Zapatillas Mujer Chaussure Femme Čības Sieviešu Tenis Mujer De Con Plataforma
€71.09 €35.55

Laipni lūgti mūsu veikalā Pirms pasūtīšanas,lūdzu izmēriet savu pēdu garumu .Tas ir ļoti svarīgi!!! 1.Izmēru kurpes ir ķīna, izmērs. 2.Garums atbilst izmēram ir garums, zolīte, ne pēdas garumu. 3.Izvēlēties pareizo izmēru, saskaņā ar mūsu lieluma diagrammu. Laipni lūgti mūsu veikalā 1.Mērījumu nav absolūti precīzi,varbūt

2022 Jauno Vasaras Stila Kurpes sieviešu un Vīriešu Kurpes Sandales Korķa Čības, Sandales Flip Kritiens, Pludmales Čības Dzīvokļi Papēži Lielā Izmēra
€10.52 €7.05

EUR Izmērs 35 = US Izmērs 5 = Kāju Garums-22.1-22.5 cm EUR Izmērs 36 = MUMS, Izmērs 5.5 = Kāju Garums 22.6 - 23.0 cm EUR Izmērs 37 = US Izmērs 6 = Kāju Garums 23.1 - 23.5 cm EUR Izmērs 38 = US Izmērs 6.5 = Kāju Garums 23.6 - 24.0 cm EUR Izmērs 39 = US Izmērs 7 = Kāju Garums 24.1 - 24.5 cm EUR Izmērs 40 = US Izmērs 7.5 = Kāju Garums 24.6