Varens-8bt ciparu combo pastiprinātājs, 8 W, Nux

Klientu Atsauksmes
Noliktavā
€150.62

    • SKU: m164601
    • Kategorijas: Stīgu Instrumenti
    • Tagi: komplekti nux, pidžamas vareno mazuļiem, ģitāra nux 4, 20 amp skava, ūdensizturīgs elektriskā ģitāra, pedretal elektriskā ģitāra, pamatplates h81 amp, vārti nux, pedālis nux timeforce, aspire elektriskā ģitāra.

Varens-8bt ciparu combo pastiprinātājs, 8 W, Nux

Vairāk, nekā jūs sagaida.

Portatīvo ģitāras pastiprinātājs Nux vareno 8 bt Jauda 8 W ir visas nepieciešamās funkcijas, lai spēlētu uz ielas!Instrumentu un mikrofona ieejas, sekas, Bluetooth savienojumu, lai atskaņotu mūziku, vai jūs varat lietot 1/8 collu izvēles ievadi.Un jūs varat lejupielādēt bezmaksas mobilā lietotne, kas ir pat vairāk funkcijas, kas pieejamas.

Divas ieejas: par instrumentu un mikrofonu.

Augstas kvalitātes piederumi ļauj jums, lai iegūtu labāko skaņu ģitāra un vokāls.Nux vareno 8 BT ir kompakts, bet spēcīgs un ļoti muzikāla ģitāras pastiprinātājs.

Trīs iepriekš noteikto iestatījumu komplektiem: labs, overdrive, deformāciju.

Par ģitāra ievade ir 3 presets (labs, overdrive un distortion), ka jūs varat pielāgot un saglabāt.Jūs varat kontrolēt, iegūt un signāla līmenis, modulāciju un kavēšanās sekas, ātrums un līmeni, ar maģistra atbalss, izmantojot 3 sekas vienlaicīgi.

Mikrofona ieejas, skaļumu var regulēt un kontrolēt atbalss līmeni, kas ļauj jums pielāgot master atbalss ģitāras un mikrofona atsevišķi.

Iebūvēts bungu mašīna.

Tur ir 9 dažādu stilu bungas un metronomu, jūs varat spēlēt ar.Pagrieztu bungas skaļuma regulēšanas poga un bungu sāks spēlēt, jūs varat izmantot pieskarieties pogai, lai iestatītu, bungu mašīnas/metronoma ātrumu.Lai mainītu stilu bungas, nospiediet un turiet, pieskarieties taustiņu un turiet to, pagrieziet pogu, lai regulētu skaļumu cilindra.

Lai kontrolētu bungu mašīnu, jūs varat izmantot arī mobilo aplikāciju.

Krāsas Skaņa.

Kombinētā pastiprinātājam ir 4 modulācijas ietekmi, kas jūs var viegli izvēlēties un pielāgot ar mobilo ierīci vai tableti.Jūs varat ātri pielāgot sajaukšanas līmeni izvēlēto ietekme uz pastiprinātāja paneļa.

Vareno 8 BT, ir aprīkots arī ar 4 kavēšanās sekas un 4 reverb efekti, kurus jūs varat pielāgot līmeņa samazinājums, ātruma un sajaukšana.

Darbs no tīkla un baterijām.

Pēc tam, kad jūs izveidot savu skaņas, jūs varat saglabāt to un to izmantot jebkurā laikā.Kombinētā pastiprinātājs ir aprīkots ar 9 V strāvas adapteris (iekļauts komplektācijā), vai jūs varat izmantot 8 AA izmēra baterijas (nav iekļautas), kas ļaus jums spēlēt jebkur.Lai veikt, izmantot ērtu siksnu, kas jūs var viegli noņemt.

Atmiņas vareno 8 bt ir minusovka Bibliotēka, kas reģistrēti dažādos toņos un stilu mūzika, un ir jautri praksi.Bet neaizmirstiet, ka Internets ir milzīgs bibliotēku, jūs varat izmantot arī jebkuru mūziku no ierīces.

Bezmaksas aplikācija mobilajā tālrunī/planšetdatorā.

Pārvaldīt visus funkcionalitāti attālināti ar vareno app app, to var lejupielādēt bez maksas Apple Store un Google Play.App ļauj jums pielāgot jebkuru nospiediet taustiņu un saglabājiet to turpmākai lietošanai.Jūs varat mainīt veidu ietekmi un pielāgot parametrus, arī tur ir slieksnis trokšņa samazināšanai trokšņa vārtiem kontroli pār slieksni un ilgtspēju.

Arī, jūs varat izmantot lietotni, lai kontrolētu iebūvēts cilindra mašīnas, un mainīt stilu, skaļuma kontrole, lai uzstādītu bungas/metronoma ātrumu.

Jauda: 8 W.

Skaļrunis: 6,5 ".

3 Skaņas presets: labs, overdrive un traucējumus.Katram standartam var konfigurēt un saglabātas.

Ieejas instrumentu un mikrofonu.

Bluetooth savienojumu.

Iebūvēts bungu mašīna.

AUX ieeja un austiņu izeja.

Darbināmi ar baterijām: līdz 8 stundām, kas strādā ar 8 augstas veiktspējas AA izmēra baterijas.

Viegls (tikai 2.6 kg) un ērti veikt (siksna iekļauts).

Mobilo aplikāciju iOS un Android ierīcēm.

Draugi, ja jums ir nepieciešams unikāls specifikācija, jūs varat izmantot meklēšanas veikalā vai uzdot mums jautājumu.Mēs, protams, atbilde un atrast pareizo produktu!

Preču piegāde tiek veikta uzņēmuma sdek vai pasta krievijas Federācijas.

Kā parasti, mazajiem preces (aksesuāri) tiek piegādāti pa pastu, liela izmēra (instrumentus un iekārtas) piegādā SDEC.

Lai samazinātu izmaksas par kuģniecības, izmantot kuponus mūsu veikalu =)))

Uzmanību!!!Ja jūsu apkārtnē nav punktveida emisijas SDEC, mēs piedāvājam piegādi līdz tuvākajai vietai, vai arī jūs varat pasūtīt komentāru pasūtījuma piegādi "līdz durvīm".Šajā gadījumā par piegādi būs jāmaksā jums, papildus saņemot sūtījumu.

Par veikalu "muzsale"

Mēs pārdodam preces no oficiālie pārstāvji pasaules zīmolu teritorijā no krievijas Federācijas.Mēs esam bijuši darba tirgū, attiecībā uz mūzikas instrumentiem un mūzikas aprīkojumu, kas kopš 2009. gada. Pastāvīgie sponsori no visas krievijas un starptautiska mēroga sacensības, kultūras un izglītojošus projektus.

Mūsu pieredze ļauj jums, lai sniegtu jums visvairāk interesantas preces no milzīga attāluma.Visām precēm ir garantija no oficiālā piegādātāju.

Visas preces ir apdrošinātas.Tas ir milzīgs ieguvums, strādājot ar mums.Parakstīties uz mūsu lapu.Jūs uzzināsiet, vispirms par jaunajām precēm un labas atlaides pirmais.

Laimīgu iepirkšanos!

Best Regards, komanda MuzSale

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums

Paldies! Jūsu pārskats ir nosūtīts.

Saistītie produkti

Jaunu Selling1/4" Mono Sieviešu Ieejas Spraudnis-Ligzda, Lai Elektriskā Ģitāra, Bass K3NC
€0.53

100% Pavisam Jaunu un augstas kvalitātes OOTDTY 1/4 (6.35 mm) mono jack ligzda Chrome riekstu & mazgātājs Visiem elektriskā ģitāra & bass ģitāra

S-1 Jauna Sarkankoks Ģitāra Ķermeņa Nomaiņa Flying V-Stila Ģitāras noteikti Papēža DIY Ģitāra
€60.34

Sarkankoks Elektriskā Ģitāra, Ķermeņa Nomaiņa DIY Elektrisko Ģitāru, noteikti Kļavu Klp Produkta Apraksts Elektriskā Ģitāra, Ķermeņa Iezīmes: Izgatavots Ar Jauku Sarkankoka Koksnes Apakšējā Ģitāras ķermeņa .Noteikts Stils Kļavas koka virsmu Ar Kļavas koka Augšdaļu.Virsbūves No Koka-Sarkankoka Apdare: Zeme Jaunu Ģitāru Kakla 22Fret 24.75 Sarkankoks

1Pc Ģitāra havajiešu ģitāra, Bass Gudrs Ģitāru Piederumi Melna Gumijas Ģitāru Izvēlēties Turētājs Fix Uz Rāmja
€0.38 €0.27

Motīvs: 100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes Piecus gabalus vienā noteiktā, mini izmērs un viegls Izgatavoti no gumijas, viegli izvietot uz rāmja (Starp string 3&4, D&G) Piemērots ģitāra, bass, ukelele spēlētājs Apraksts Materiāls:Gumijas Krāsa: Melna Izmērs :3m*2,5 cm/1.18*0.98 gadā Biezums:0.81

Pleroo Ģitāra Daļas Kreiso Roku MUMS 4 Stiprinājuma Skrūves Caurumu Standarta St tukšu Stratēģijām Ģitāra Pickguard Vairākas Krāsas Pieejamas
€8.85 €6.01

Pleroo Ģitāra Daļās - pa kreisi MUMS maksā 4 stiprinājuma Skrūves Caurumu Standarta St TUKŠU stratēģijām Ģitāra pickguard Vairākas krāsas pieejamas faktiskais krāsa produkts ir atšķirīgs no fotogrāfijas vai krāsu parādīti ar datoru.Lūdzu, skatiet produkta faktiskās objektu, jums ir saņemta.Tajā pašā laikā, Ja mums ir izmēri, lūdzu, rūpīgi salīdzināt izmēru

Augstas Kvalitātes Dzelzs Rullīšu String Koku Stīgu Turētājs Ģitāra Koku Rokasgrāmata 10 x 3mm Elektrisko Ģitāru Rezerves Daļas
€1.85 €0.94

Apraksts: Rullīšu String Koku String Traversa Montāža Koka Ceļvedis Elektriskā Ģitāra, Rezerves Daļas Tērps Elektriskās Ģitāras Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga Materiāls: Dzelzs Izmēri: Izmērs: Apm. 10 x 3mm/ 0.39 x 0.11 collas Komplektā Ietilpst: 2 Gabali Stīgu Turētājs 2

Ādas Ģitāras Siksna, Regulējama Tautas Ģitāras Jostas Mūzikas Instrumentu Daļas
€7.16 €4.01

Ādas Ģitāras Siksna, Regulējama Akustisko Tautas Elektriskā Ģitāra, Bass Jostas Mūzikas Instrumentu Detaļas, Piederumi Motīvs: 1. Spēcīga un bieza.Izgatavoti no PU ādas,kas garantē tā solidness un izturību,un tādā veidā, robusta konstrukcija, kas padara to viegli uzstādīt un ērti pielāgot. 2. Pārdomāto un foršs dizains.Unikālo rakstus,

Aptiekā 3 elektriskā ģitāra, stīgas Daddario XL niķeļa likvidācijas EXL110, 115, 120, 125 ģitāras stīgām 10. līdz 46. lappusei
€7.67 €3.07

3 Iepakojumi!D'Addario Elektrisko Ģitāru Stīgas XL Niķeļa Brūces EXL110, EXL115, EXL120, EXL125 (Bezmaksas cērtes) 100% oriģināls, Autentisks , Globālās Bezmaksas piegāde! EXL110, D'Addario ir labākā pārdošanas kopums, piedāvā ideālu kombināciju tonusu, elastīgumu un ilgu kalpošanas laiku.Standarta vairumam elektrisko ģitāru.XL Niķeļa Brūces, D'Addario

8pcs Elektrisko Ģitāru Rieksti Black& White Vairumtirdzniecības 6 String Kreiso/ Labo Roku
€2.65

100% jauns.Nekad nav izmantots. Izmērs: 42MM*5.9 MM*3MM Materiāls: PSL Fit visvairāk elektriskā ģitāra.Liels nomaiņa. Tai skaitā: 8 gabali rieksti The Ivy krāsa ir izslēgts, jo attēla.Faktiski Efeja nav tik dzeltens kā attēlā.

2 Iestatiet Aktīvo Endpin Jack Preamp Pikaps Par Akustiskā Ģitāra Havajiešu Ģitāra Mandolīna
€35.90 €18.67

Apraksts: - Aktīvās Endpin Jack Preamp Uztveršanas Komplekts Akustiskā Klasiskā Ģitāra havajiešu ģitāra. - Endpin jack preamp uztveršanas un pream uztveršanas sistēma ģitāra havajiešu ģitāra. - Augstas kvalitātes un pilnīgi jaunas. - Lieliski, rezerves daļas, akustisku, klasiskā ģitāra havajiešu ģitāra, mandolīna. - Materiāls:

3pcs/daudz Elektriskās Ģitāras Tremolo Tiltu Atsperu Tilts Ģitāras Daļas, 7cm X 1cm
€4.00 €2.76

Tips:ģitāras tremolo pavasarī Krāsa:sudraba Materiāls:sakausējuma Izmērs:7cm x 1cm DAUDZUMS:3pcs Komplektā ietilpst:3pcs ģitāras tremolo springs

Iepakojums 12 Dzelzs Anti-skid Ģitāras Drošības Sprādzes, Mūzikas Instrumentu Daļas DIY
€19.65 €10.22

Apraksts: 100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes 12 Gabali, Ģitāra, Bass Buksēt-pierādījums, Siksna, Slēdzenes Viegli uzstādīt, ērti, lai izmantotu Piešķir jūsu siksna un snaps droši savā bloķēšanas stāvoklī Materiāls: Dzelzs Izmēri: Izmērs: Apm. 22 x 45mm/0.86 x 1.77 collas Komplektā Ietilpst: 12

Muslady ST01-TM Nepabeigtu Handcrafted Ģitāra Ķermeņa Candlenut Koka Elektriskā Ģitāra, Ķermeņa Ģitāra Barelu Rezerves Daļas
€38.65 €32.46

Funkcijas: DIY elektriskā ģitāra, ķermeņa uzvalki Stratocaster ģitāru detaļas. Izgatavoti no cietas candlenut koka ar izsmalcinātu meistarība, izturīgas un drošas lietošanā. Ģitāra ķermeņa daļa nav pabeigts, tāpēc tas ir ideāli piemērots jums, lai radītu jūsu pašu ģitāru. Ģitāra iestāde ir gluda virsma, lai jūs varētu gleznot

10Pcs Metāla Siksniņu, Pogas, Adatas Gala ar Montāžas Skrūves, Elektriskie Akustiskā Ģitāra, Bass,havajiešu ģitāra
€3.73 €2.80

Paredzēti, lai ietilptu lielākā daļa ģitāras, ukuleles un bass Vajag 2 slēdzenes uz ģitāras Viegli uzstādīt un lietot. Labas rezerves pogas. uzstādīšanas soļi: Skrūves uz ģitāras Pārliecinieties, ka adatas ir pievilktas, tad nofiksējiet siksnas sprādzi uz jostas poga Ievietojiet bloķēšanas riekstu uz pievelkot

40/50gab Elektrisko Ģitāru Izvēlēties Akustiskās Mūzikas Cērtes Plektrs Ģitāru Piederumi
€4.06 €2.80

Izgatavots no izcilas kvalitātes ABS plastmasas, vieglas, ļoti izturīga, un patīkami, lai jūsu pirkstiem Gludas virsmas un viegli pārvadāt, dažādās krāsās un standarta izmēra. Tips:ģitāra izvēlēties Krāsa:random Materiāls:plastmasa Svars:62g Izmērs:12.8 cm x 6.6 cm x 2.1 cm Biezums:0.58/0.71/0.81/0.96/1.2/1.5 mm QTY:40/50gab Paketē

Dunlop Neilona Spuras Ģitāru Izvēlēties Plektrs Starpnieks 0.42-1.07 mm
€0.51

Četras unikālu malas nodrošina spēlētājs ar lielu jaunas skaņas, un spēlē virsmām.Izgatavota no izturīga Neilona materiāla uz ilgu dzīvi.Gabarīti (MM): .42, .53, .67, .80, .94, 1.07 MM

6-daļa Uztvērēja Regulēšana Taustiņu Pogas Ovāls Kafijas ar Akustisko / Elektrisko Ģitāru
€3.45 €2.17

Apraksts: Izsmalcinātu un augstas kvalitātes, lai jūsu ģitāra mašīnas vadītājs tuning peg Izcila meistarība, pulēta un brīnišķīgu izskatu Universāla ģitāra tuning naglas, pogas, Izmantojiet failu, lai paplašinātu caurumu Materiāls: Plastmasa Izmēri: Izmērs: 23.5x15mm/0.93x0.59inch Montāžas Caurumu Izmēri:

Komplekts 2 Gab 6R6L Chrome 12 Stīgas Akustiskās Ģitāras Skaņošanas Tapas Atslēgas Mašīna, Vadītāju Virknes Uztvērēji Ģitāru Piederumi Daļām
€17.40 €16.18

Materiāli: Plastmasa +Metāls Krāsa: Sudraba Atrašanās vieta:6R6L Pārnesumu Attiecība:1:15 Paketē Iekļauts: 1 Komplekts 2 gab Ģitāras Skaņotājs( viens ir pa kreisi, otrs ir par labo ) 14 x skrūves 12 x Gredzenu Kādas maksājumu metodes es varu izmantot? Pašlaik, jūs varat maksāt, izmantojot Boleto,

1GB Galvaskausa Vadītājs Elektriskā Ģitāra Slēdzis Signālu Skaļuma Kontrole Gibson Les Paul Ģitāra Nomaiņa
€0.80 €0.63

Apraksts Unikālo ātruma kontroles slēdzis iespiests ar galvaskausu un vairākas 13 Izmanto, lai aizstātu netīrs, noputējis un veco kloķi centrālo caurumu Podi ir apm. 6 mm diametrā Ar baltiem arābu cipariem mērogā Būs piemērota lielākajai daļai elektriskās ģitāras Pakcage ietver 1 x ģitāra rokturi

1 Gabals GuitarFamily B500K Push Pull Slēdzis Potenciometrs(POT) Ar plates Par Epi Standarta ( #0573 ) IZGATAVOTS KOREJĀ
€4.09

PRODUKTU IEVIEŠANU : VIENĪBA: GuitarFamily 500K Push/Pull Potenciometra RAŽOŠANAS VIETA: GuitarFamily izgatavots Korejā KRĀSA: Kā parādīts attēlā SVARS: 15G/Gabalā SVARĪGI PADOMI: 1. Katru ražošana ir ar diviem riekstiem un viena paliktnis. 2 .Mūsu produktu cenām un pārvadājumu likmes ir izveidota .Ja tu pērc vienu

Fender 351 Formas Premium Celuloīda Cērtes Plectra Starpnieki - Violeta Moto, Pārdod pa 1 gab.
€0.50

SPĒLĒT AR PRECIZITĀTI,-PACEĻ SPĀRNOS Pieredze klasiskās justies Spārna, vienalga, ko ģitāra vai bass jūs spēlēt.Spārnos paceļ nodrošina komfortu un augstas veiktspējas elastību katru izpildītājs, ar dažādiem izmēriem, formu un biezumos, lai atbilstu spēles stilu un vēlmēm katru ģitārists. Celuloīda ir premier izvēlēties materiāls un pamats

LT-01 Mini Clip-Digitālo Uztvērēju, Elektronisko 360° Grozāms ar 2 Backlight LCD Ekrāns Ģitāra havajiešu ģitāra, Bass, Vijole
€3.90 €2.93

Funkcijas: Uztvērēja funkcijas precīzu ciparu tuning, LCD displejs ar 2 apgaismojums, kas rāda pašreizējo melodija, balta dzīvoklis/asa un zaļš melodija. Clip-on dizains ļauj to stingri klipu par instrumentu, 360° grozāms vadītājs var pielāgot jebkura virziens skaidrs, lasīt, ja tuning. Powered by CR2032 pogas baterija(Nav iekļauta komplektācijā),

5 Veids, Daisy Ķēdes Kabeļi 1 līdz 5 Kabeļu Vadu Vara Stieple Ģitāra Ietekmi Barošanas Adapteri Aksesuāri
€5.20 €2.65

Produkta parametri Nosaukums: 5 Veids, Daisy Ķēdes Kabeļi Izcelsmes vieta:Guangdong, Ķīna Modeļa Numurs: 5 Veids Lietošana:Ģitāras pedāli, adapteri Tips:strāvas vads DC galvas izmērs:5.5x2.1MM krāsa:melna svars:52g Strāvas polaritāti:Ārpus pozitīvs, gan negatīvs Produkta Funkcijas • 1 5 ķēdes kabeļa jauda 5 iedarbība, tajā pašā laikā. •

1 Gabals Alfa 5-Way Iebūvēts / Electric Guitar Pickup Selektora Slēdzi IZGATAVOTS KOREJĀ
€3.22

PRODUKTU IEVIEŠANU : VIENĪBA: Alfa 5-way Switch SPECIFIKĀCIJA : Skatīt datu atzīmēts bildē RAŽOŠANAS VIETA: Alfa izgatavots Korejā KRĀSA: Kā parādīts attēlā SVARS: 18G/Gabalā SVARĪGI PADOMI: 1 .Mūsu produktu cenām un pārvadājumu likmes ir izveidota .Ja tu pērc vienu produktu vai vairākas viendabīgu produktu